En viral familj

jan - 05 2015 | By

sweetlifestyleJag är definitivt inte ensam om att vara online i vår familj. Det är betydligt vanligare att den yngre generationen har en större närvaro på nätet, dels i sociala medier och dels på andra håll, där de spenderar många timmar framför dator och på internet. Jag tycker personligen inte att det är fel. Nätet kan nämligen användas till mycket gott, och ska jag vara helt ärlig så tror jag att den yngre generationen idag kan mer om världen och kan mer språk än vad min generation kunde när vi var unga. Det är med andra ord en utveckling jag gillar, men som alltid så är det viktigt att vara försiktig och göra saker med måtta, oavsett vad det gäller egentligen.

När det kommer till bloggande så är det lite annorlunda i vår familj. Det är faktiskt bara jag och min dotter som skriver på nätet om vad vi pysslar med i vardagen och det som intresserar oss. Hon bloggar om sitt liv och sin vardag på www.sweetlifestyle.se och som mamma är det svårt att hålla sig borta från att gå in och läsa. Visserligen tror jag inte att hon har något emot att jag gör det, och ärligt talat så är jag väldigt glad för att hon bloggar. Det får mig att veta mer om hur hon tänker, hur hon mår och om jag kan göra något för att hjälpa henne. Förhoppningsvis så tycker hon att det är intressant och kul att läsa om vad hennes gamla mamma tänker på! Jag hoppas bara inte att hon känner att jag snokar på henne.

Write you response
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *