Om Iris research

Det här en blogg som kommer att behandla viktiga ämnen. Jag har länge funderat på om behovet av mina tjänster faktiskt finns eller inte, men med tanke på den löpeld av nyheter som kablas ut på nätet så behövs det. Det finns en stor fördel med internet och det är att allt är väldigt lättillgänglig, och det går att hitta det mesta om allt. Det har gjort att vi tävlar om att vara först med att informera om saker och ting, och det i slutändan har gjort att händelser och fakta förvrängs, ibland är det rena lögner som kablas ut. Det finns därför ett stort behov av att få konkreta fakta, vad som egentligen gäller och hur det ligger till.

Jag inser själv att det är ett omfattande arbete som måste till för att reda ut både det enda och det andra, men jag ska göra så gott jag kan. Jag känner helt enkelt att jag kan bidra på ett sätt som inte andra kan, och i bloggform är det lättare att gå på djupet av olika händelser. Men det är inte allt bloggen som kommer att handla om, ibland behöver jag helt enkelt bara få skriva av mig om livet i allmänhet. Förhoppningsvis kommer ni att gilla kombinationen av innehåll, och lära er mer om världen och mig själv.